Disclaimer

Zenden besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van deze website. Het is echter mogelijk dat de inhoud verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Zenden kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op zenden.nl. Het is mogelijk dat toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Zenden kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Privacy

Zenden hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van zenden.nl. Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van deze site, maar uw persoonsgegevens hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan zenden.nl worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Copyright

Zenden behoudt het auteursrecht op de verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in de site van zenden.nl mag zonder schriftelijke toestemming van zenden openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Als u van de site citeert, dient u dit te vermelden.