Je bent downtown Maastricht.
Het hotel ligt in een romantisch klinkerstraatje en bestaat uit drie monumentale panden. Die zijn in 2009 met zorg verbouwd.

Buitenlander in eigen land
Het hotel strekt zich uit over drie monumentale panden in een romantisch klinkerstraatje. Je verblijft in het centrum van Maastricht. De Maas is vlakbij. Net als het intieme, boomrijke Onze-lieve-vrouweplein en de gelijknamige romaanse Basiliek. Op een van de gezellige terrasjes waan je je buitenlander in eigen land. De internationale uitstraling van winkelstad Maastricht versterkt dat gevoel nog eens.

Design
De kamers in ons hotel zijn helder wit en design is het woord. Wiel Arets heeft het zenden hotel ontworpen. Als je hem niet kent: tijdens een wereldwijde competitie voor het beste nieuwe interieur eindigde zijn ontwerp bij de eerste vier.

Extra lange bedden
Bij ons hoeft niemand in de foetushouding te slapen als hij dat niet wil. Alle kamers hebben extra lange bedden en zijn voorzien van gratis wifi. Op twee minuten lopen van het hotel liggen de zenden studios. Die hebben dezelfde wereldse uitstraling als de kamers in ons hotel.