Vlak bij het hotel liggen de studio’s. Ze bieden ruimte en luxe tot in elke hoek. Je voelt je meteen een wereldburger.

Werelduitstraling
Je bent in maastricht, maar het zou evengoed New york of Rome kunnen zijn. De ruime, luxe appartementen hebben dan ook een werelduitstraling. Bovendien combineren we het comfort van een privéappartement met de service en gastvrijheid van ons hotel. De meeste studio’s beschikken over een eigen patio. Ze variëren in oppervlakte van 30-70 m². Vanuit sommige studio’s zie je de maas voorbijglijden (dat vergeet je nooit meer!).

Alessi en Vitra

Alessi en Vitra zijn de merknamen. Ze komen terug in de badkamer met douche en in de meubels. Je hebt een volledig uitgeruste keuken met onder meer een koelkast, vaatwasser en espressoapparaat. daarnaast beschik je over een zeer bijzondere flatscreen-spiegel-tv en highspeed free wireless internet access. Je slaapt in een x-long, tweepersoons Aupingbed. De studio’s zijn voorzien van een bureau-werktafel.

Lang verblijf is mogelijk
De studio’s hebben verwarming, een eigen airconditioning en er is natuurlijk een toilet. Je kunt ook gebruikmaken van een laptopkluisje. Vergeet de verzorgende producten van l’Occitane niet te gebruiken. Die staan in de badkamer. Het zou trouwens zomaar kunnen dat je moeite hebt om je studio weer te verlaten. In dat geval: een langetermijnverblijf is ook mogelijk.